VAD VILL DU ÄTA IDAG?

Vi tänder på grillen och erbjuder ett utbud av Småländs bästa grönt, kött, fisk & skaldjur med utvalda passande tillbehör, såser och drycker. Schyssta cocktails, öl, vin och bra priser i utebaren! Självklart har vi ett anpassat utbud för kidsen och allergier.
Varmt välkomna önskar Pete med personal!

MATMENY SJÖKROGEN

Beach Club Sommar 2021 erbjuder en härlig ”Smaka på Småland” upplevelse med fokus på närodlat, säsongsbetonat, grillen och en extra förkärlek för skaldjur!

Se matmeny för Sjökrogen >

SÄLLSKAPSMENY

Sällskapsmenyer erbjuder just det du söker för sommarhäng, fest, firande, minnesstund och allt där emellan. Vi erbjuder även catering, privata sällskaps-bokningar, picnic-korgar m.m. Varför inte boka till egen DJ, Trubadur, Quiz Master m.m.?

Se våra sällskapsmenyer >

DRYCKESMENY

Vi har något för alla att släcka törsten med. Ett schysst utbud av olika alkoholfria hantverksdrycker, Lager (öl) från Barcelona, Mojito Whiptail och goda sommar-cocktails.

Se vår dryckesmeny >

PICKNICK-KORG

Det är enkelt att beställa catering från oss – kontakta oss och ta del av våra olika goda menyer. Eller testa vår picknick-korg, färdig för stränderna kring Evedal eller utflykten.

Se vår picknick-korg >

Boka bord med utsikt över Helgasjön

SJÖKROGEN BY PETE – FÖR HELA FAMILJEN

BOKA